Уют Удома


Ние сме тук, за да ти предложим една много свежа идея, която ще разнообрази ежедневието ти и ще претвори представите ти за домашен уют!

В допълнение към прекрасните стайни растения, които ще намериш в съответната страница на сайта ни, решихме да създадем още една услуга, която кръстихме „Изненадай дома си“. С нея би било възможно да се радваш на любимите си цветя, които, може би често не остава време да си закупиш или нямаш навика да си подаряваш просто ей така, за себе си... и за твоя дом :)

Чрез регистрацията си в нашия онлайн магазин, можеш да се абонираш за любимите си цветя, които да пристигат до прага на дома ти винаги свежи и да го красят ден след ден.

Няма да се изненадаш от качеството на нашите цветя, то е гарантирано, но би могло съвсем умишлено и приятно да изненадаш себе си, оставяйки избора на букети всеки път да бъде частично или напълно в наши ръце! Точно така – можеш да ни подскажеш малко (или повече) какво харесваш, а ние да приготвяме различни аранжировки за теб, или пък да бъдеш абсолютен авантюрист и да оставиш решението изцяло на нас!

Ще бъдем гъвкави относно честотата на доставките – бихме ти предложили седмичен, двуседмичен или месечен абонамент, но ако имаш нещо друго предвид, ще го вземем под внимание. Същото се отнася и за бюджета на абонамента ти, като минималният е от 15лв., но винаги ще можеш да променяш тези настройки в профила си. Подари цветя на дома си, а на себе си – многоцветно настроение!

Започнете ОТТУК!