За Вашето събитие


С нашите цветя ще превърнете следващото си събитие във впечатляващо и незабравимо празненство! От вечеря в тесен кръг до изискана Гала – декорирайте със свежест и вкус!

Ние разбираме необходимостта да заявите професионализъм и креативност, да създадете настроение и усещане за празнична атмосфера и ще се включим активно в организацията за осъществяването на Вашите идеи!

От перфектния избор на цветя до изграждане на цялостната визия на събитието Ви, нашите партньори-декоратори ще се погрижат за доброто настроение на Вас и Вашите гости, предлагайки иновативни концепции и внимание към детайлите и винаги в готовност да надминат очакванията Ви!

Ако сте организатор или координатор на събития, ако отдавате помещения за такива, ако сте флорален дизайнер, декоратор, сватбен агент, ресторант или просто искате да създадете специална атмосфера за Вашето мероприятие, тук е мястото, от което да набавите цветята за целите си!

Позвънете на 0882 12 55 15 или се свържете с нас, като ни пишете на office@cvetq.bg и наш сътрудник ще Ви потърси, за да Ви информира по-подробно за изпълнението на Вашата поръчка!